Termopane Veka – SOFTLINE 82

SOFTLINE 82

Cea mai noua si mai inovativa solutie VEKA, SOFTLINE 82 este un sistem de profile complet care imbina performanta energetica cu designul elegant si armonios. Avand muchii usor rotunjite, SOFTLINE 82 indeplineste cerintele europene actuale de izolare termica, dar este construit sa raspunda si cerintelor viitoare de izolare termica si conservarea energiei. 

Sistemul se remarca printr-o geometrie interna deosebita, cu 7 camere interioare de izolare termica in toc si 6 camere in cercevea, precum si o adancime constructiva de 82 mm. Pentru un plus de protectie impotriva curentului sau a umiditatii, SOFTLINE 82 vine cu un al treilea rand de garnituri de etansare (garnitura mediana). 

Coeficientul remarcabil de izolare termica al ferestrei, de pana la 0,67 W/m²K in functie de pachetul de geam folosit (superior celui oferit de termopanele obisnuite), cu 2 sau 3 foi de sticla, face din SOFTLINE 82 sistemul de tamplarie termoizolanta ideal atat pentru constructia caselor noi, renovarea cladirilor vechi, dar si pentru casele pasive. Greutatea pachetului de sticla poate fi sustinuta fara probleme de profilul de clasa A, cu 3 mm grosime a peretelui exterior. 

Sistemul SOFTLINE 82 este disponibil in aproape 50 folieri in culori RAL, imitatii de lemn sau folieri metalice termorefractare si permite placarea cu aluminiu la exterior.

Call Now Button