Plase insecte fixe

Plase insecte FIXE 

Plase insecte Fixe sunt plasele fixate pe un cadru metalic si sunt prinse cu ajutorul unor cleme din PVC. Plasele prinse cu cleme sunt fixe, nu se pot deschide.

Demontarea plasei se poate face usor si nu necesita pregatire de specialitate, fiind la indemana oricui. Impiedica patrunderea insectelor dar si a impuritatiilor purtate de vant.

plase insecte Bucuresti

INTRETINERE

Deosebit de usoara
– lunar se recomanda indepartarea prafului depus pe fibra de sticla cu ajutorul unei perii, unui pamatuf electrostatic sau prin aspirare
– ori de cate ori este necesar, dupa desprafuire, se va proceda la curatirea sinelor de rulare prin spalare cu un burete sau o carpa umeda

CULORI DISPONIBILE

Alb, Maro, Antracit, Stejar auriu, Venge si alte culori mai speciale.

 

Plase insecte Bucuresti

Plase insecte Bucuresti

Plasele anti insecte fixe sunt recomandate pentru instalare pe ferestrele din PVC, în special cele care au montate la exterior rulouri încastrate sau aplicate și nu permit montarea altor sisteme mai complexe de protecție împotriva insectelor.

Plase insecte fixe-avantaje:

  • Plasele antiinsecte fixe sunt recomandate pentru instalare pe ferestrele din PVC.
  • Atât montarea, cât și demontarea acestora sunt procese deosebit de ușoare și pot fi realizate chiar de către utilizatorul final.
  • Plasele anti insecte fixe oferă protecție maximă, atât împotriva insectelor, cât și împotriva impurităților, prafului și polenului, purtate de vânt.
  • Sita plaselor anti insecte fixe este realizată din materiale care nu îngreunează pătrunderea luminii naturale în încăpere.
  • Pe lângă profil și sită, plasele anti insecte fixe mai au în componență 4 colțare4 garnituri de susținere a sitei și clipsuri de fixare a plasei în interiorul tâmplăriei PVC.
  • Sita este fabricată din fibră de sticlă, ceea ce conferă plaselor noastre de protecție ridicată împotriva insectelor, o rezistență excelentă în timp și o întreținere deosebit de ușoară.
  • Ușor de instalat, fie folosind cârlige sau fie folosind plăci de magnet.
Call Now Button